TheMobilestore

Idag är en mobiltelefon så mycket mer än en telefon. Istället används de även till att uttrycka vem man är, och som statussymbol. Och detta är något som man kan göra, även om man inte har den senaste och coolaste mobilen, med hjälp av olika mobiltillbehör.

Mobiltillbehör säljs på en rad olika ställen, men köper man dem i vanliga butiker är de ofta onödigt dyra, vilket gör att allt fler börjar söka sig till nätet för att hitta de perfekta mobiltillbehören. Detta är nämligen ett jättebra sätt att komma billigare undan, men det gör det även möjligt att hitta mer unika mobiltillbehör än vad man kanske hade kunnat annars.

Ett av de mest populära ställena på nätet att hitta bra och prisvärda mobiltelefon i Sverige idag är nätbutiken TheMobilestore.se, som är populärt, inte bara för att deras sortiment är mycket bra, men även för att deras priser är mycket förmånliga.
Nedan kommer vi att berätta lite mer om just TheMobilestore.se, så att du som funderar på att beställa mobiltillbehör online kan avgöra om detta är en nätbutik som passar dig eller inte.

Om butiken

TheMobilestore.se ägs av ett företag som heter Danira Telecom, som är baserat i Södertälje, och de har som målsättning att hålla nere sina priser så mycket som möjligt, då de vet att detta är något som de flesta som väljer att shoppa på nätet verkligen värdesätter.
Det som skiljer TheMobilestore.se från många av deras konkurrenter är att de tillämpar fri frakt på alla ordrar, vilket innebär att man som kund inte betalar något för frakten, förutsatt att man är bosatt i Sverige, på ordrar till utlandet tillkommer nämligen fraktkostnader. 

Andra fördelar med TheMobilestore.se

Att priserna är bra hos TheMobilestore.se samt att ordrarna är fraktfria är dock inte de enda fördelarna med denna nätbutik.Istället bör även följande fördelar med denna butik nämnas:
Du har alltid 14 dagars öppet köp
Det är enkelt att returnera och byta produkter, om man inte skulle vara nöjd, av vilken som helst anledning
Produkterna har alltid 6 månaders garanti
Leveranserna är mycket snabba, du får din order inom 1 till 3 vardagar i de allra flesta fall
Kundsupporten är mycket bra, och svarar inom 24 timmar

Produktutbud

I TheMobilestore.se:s sortiment ingår specifika mobiltillbehör till de flesta ledande mobilmärken. Du hittar så väl skal, skärmskydd, mobilställ, mobilväskor och mycket annat i sortimentet. För att se exakt vad som finns är dock det bästa att du går in direkt på TheMobilestore.se, där alla produkter är indelade i kategorier utefter mobilmärke. På hemsidan hittar du givetvis även de fullständiga köpvillkoren, som kan vara bra att läsa igenom innan du beställer något av dem, för säkerhets skull.