Guess Hard Case Ring Stand (iPhone Xr)

Guess Hard Case Ring Stand (iPhone Xr) billigt till din Android eller Iphone ✓ Mobilfodral och mobilskal till Samsung, Sony, Iphone, LG, HTC, Nokia m.fl. ✓ Guess Hard Case Ring Stand (iPhone Xr) billigt online ✓ Du köper Guess Hard Case Ring Stand (iPhone Xr) hos iPhonebutiken.se

Endast 349 kr
 

Relaterade produkter

Just Mobile TENC Unikt självläkande skal iPhone 5/5S/SE - Matt klar
Endast 249 kr

Just Mobile TENC Unikt självläkande skal iPhone 5/5S/SE - Matt klar

Just Mobile TENC - Unikt självläkande skal för iPhone SE - Smart material som automatiskt reparerar repor inom 15-20 minuter - Precisionspassning för optimalt skydd - Full åtkomst till alla portar, kamera och knappar Just Mobile TENC är ett tekniskt mästerverk: ett nästan osynligt, självläkande skal för iPhone. Tillverkad av ett automatiskt självläkande smart material. TENC är perfekt anpassad för de rundade kanterna hos iPhone och håller den skyddad och bevarad. TENC tillhandahåller en otrolig hållbarhet utan att kompromissa med skönheten hos din kära telefon.

SPIGEN Neo Hybrid Skal till Apple iPhone 6(S) Plus (Gul)
Endast 159 kr

SPIGEN Neo Hybrid Skal till Apple iPhone 6(S) Plus (Gul)

Det nya Spigen Neo Hybrid skalet till Apple iPhone 6(S) Plus har kommit till Sverige. Det nya Neo Hybrid Skalet inte bara skyddar din Apple iPhone 6(S) Plus utan låter också mobilens egen design framträda. Neo Hybrid är sammansatt av en ram i hårdplast med ett mjukt inre skal. Denna kombination gör att Neo Hybrid skalet skyddar mobilen mot det mesta, men är ändå mycket tunt och lätt. De Spigen skal vi säljer är genuina. Med varje produkt följer en unik kod. Med koden har du som köpare möjlighet att verifiera äktheten på din Spigen produkt. Koden används på Spigens hemsida. Kombinationen av TPU och polykarbonat för bästa skydd mot fall, stötar och repor. Tunn och figurnära design så att mobilens form och design kan framträda. Metall-lika polykarbonat-knappar för en stilfullare design. Mycket avancerad teknologi mot stötar.

ROCK 0,6mm Ultrathin FlexiCase skal till Apple iPhone 6(S) Plus (Clear)
Endast 39 kr

ROCK 0,6mm Ultrathin FlexiCase skal till Apple iPhone 6(S) Plus (Clear)

FlexiCase skal till Apple iPhone 6(S) Plus är ett hållbart och flexibelt mobilskal som har drag av både crystal case och silikonskal. FlexiCase är spänstigt och elastiskt som ett silikonskal, men trots detta är skalet ändå hållbart som ett crystal-skal. Vårt smarta Apple iPhone 6(S) Plus-skal har tillverkats av en genialisk specialgel, termoplastisk polyuretan, som ger både smidiga och kraftiga produkter.Den unika gelkonstruktionen av skalet gör att du lättare får ett stabilt grepp om din mobil och gör risken för att du ska tappa den betydligt mindre. FlexiCase är gjort så att det ska gå lätt att komma åt de olika knapparna på telefonen.Detta smarta mobilskal i kombination med ett särskilt skydd för den repkänsliga skärmen skyddar effektivt hela din telefon. FlexiCase ger skydd åt själva mobilen samtidigt som skärmskyddet ger skydd åt skärmen från smuts och repor. Ett hett tips är att du samtidigt med FlexiCase köper det speciella skärmskyddet för mobilen så att den får ett heltäckande skydd på en gång.- Färg : Clear- Material : Tillverkad av TPU- Passar : Apple iPhone 6(S) Plus- Märke : ROCK

Marvêlle N°301 Plånboksfodral iPhone 6/7/8/SE 2020 - OXFORD BLÅ
Endast 299 kr

Marvêlle N°301 Plånboksfodral iPhone 6/7/8/SE 2020 - OXFORD BLÅ

N°301 Oxford-Blå är en av de mest klassiska och mest tidlösa färgerna någonsin. Det är också en färg där modeindustrins besatthet med färgen rotar sig djupt under flera generationer. Det är en färg som är lätt att matcha med andra färger, den är lugnande, fridfull och skapar samtidigt en känsla av välbefinnande. Den valda färgen Oxford Blue är också en färg som ger ett tillförlitligt och förtroendegivande uttryck, med andra ord alltid ett bra val. * MARVÊLLE kollektion N°301 är en mobilplånbok med ett löstagbart magnetiskt mobilskal, utformade för att vara lika tilltalande fristående som tillsammans. * MAGNETO ® originalfunktion integrerat i mobilskalet gör det möjligt att fästa mobilskalet på metalliska ytor. *Utrustad med säkra magneter som ej påverkar betalkort eller telefon. * Mobilskalet är tillverkad med hållbart vegansvänligt MIMMICTECH ? material godkänt enligt REACH, CPSIA & CA65-föreskrifterna och innehåller inga spår av animaliska rester i form av lim eller läder. * MARVÊLLES mobilskal är alla kompatibla med och har stöd för trådlös laddning (Qi). * Plånboken har rundade kortfack varav ett transparent för ID och ett sedelfack på insidan. * Magnetisk stängning för att hålla allt på plats samt nedsänkt flärp i materialet så att den inte stör. * Lyxig, premium kameraskydd som skyddar linsen, blixten och indikatorn, med avsikt att skydda men också för att skapa ett lyxigt uttryck och en premiumkänsla. * Full kontaktinteraktion - Öppna släta öppningar som ger användaren enkel åtkomst till knappar/utgångar på telefonen. * Mjuk ultra-fibermaterial på insidan av mobilskalet för nära och mjuk kontakt med din telefon. * Skalet gjutet för perfekt passform till mobiltelefonen - Färgmatchade kanter.

GEAR TPU mobilskal till iPhone6/7/8 Plus - Transparent
Endast 145 kr

GEAR TPU mobilskal till iPhone6/7/8 Plus - Transparent

GEAR Mobilskal Transparent TPU Mjukt flexibelt mobilskal Skyddar mot stötar, smuts och repor Transparant, döljer inte telefons design och färg Flexibelt mobilskal tillverkat av Termoplastisk polyuretan (TPU). Det är ett material med många egenskaper, inklusive elasticitet, genomskinlighet och motståndskraft mot olja, fett och nötning. Skalet är speciellt utformat för att passa en specifik smartphone modell. Alla portar och funktioner är åtkomliga då din smartphone är monterad i skalet.